AD_MANNEQUINS_FEMME_CREME-COU_2021
Samenvatting van het dossier

Hoe verzorgt u uw gelaat?

Wie heeft er nog nooit ongemak gevoeld (of gemerkt) op het gelaat? Of het nu gaat om het trekkerige of tintelende gevoel van een droge huid, de roodheid van een reactieve huid, puistjes of vlekjes die we graag zouden verbergen: vroeg of laat worden we allemaal regelmatig getroffen door symptomen van een fragiele huid. Is dat echt een probleem? Ja! Is dat een ramp? Natuurlijk niet! Met de juiste verzorging en aangepaste acties naargelang uw huid is het mogelijk om uw huid en uw gelaat langdurig te kalmeren.

Maar wat voor verzorging heeft uw huid nodig om zich goed te voelen? Onze experten in de dermatologie zijn er om u te helpen uw huid beter te leren kennen, te begrijpen wat er achter de symptomen schuilgaat om u vervolgens tips mee te geven die u nodig heeft voor een goede dagelijkse huidverzorgingsroutine. Interesse? Volg de gids!

Roodheid in het gelaat komt vaak voor, omdat er talrijke factoren en omstandigheden zijn die dit kunnen veroorzaken. Maar als uw huid rood blijft, kan het moeilijk zijn om daarmee om te gaan. Onze experts helpen u dan ook graag om de oorzaak van de roodheid van uw huid beter te begrijpen en de juiste oplossingen te vinden om de roodheid te verminderen of te voorkomen. De oplossing? Kies en gebruik de juiste verzorgingsproducten, de juiste crèmes... en de juiste gewoontes. Welke gezichtsverzorging en welke gezichtsroutine raden wij u aan om dagelijks te gebruiken voor doeltreffende en zichtbare resultaten op lange termijn? We vertellen u er alles over.

ROODHEID IN HET GELAAT

Trekkerigheid, tintelingen, dofheid: de droge (of zeer droge) huid van het gelaat kan voor dagelijks ongemak zorgen en vraagt om doeltreffende oplossingen voor een snelle verlichting. Droogheid van de huid kan zowel door de aard van de huid als door externe factoren (zoals het klimaat) worden veroorzaakt. Om te weten hoe u uw huid moet verzorgen, moet u de oorsprong van de droge huid bepalen om in alle verzorgingsfasen de juiste handelingen uit te voeren.

DROGE HUID

Puistjes, mee-eters, vlekjes: acne bevindt zich vaak vooral in het gelaat en kan het moeilijk maken om er dagelijks mee om te gaan, of het nu gaat om lichte, matige of ernstige acne. Er bestaan echter eenvoudige verzorgingen en handelingen die doeltreffend kunnen werken op onvolmaaktheden, littekens kunnen verminderen en zo het leven aangenamer kunnen maken. Onze experts zullen u helpen om deze pathologie beter te begrijpen en uw gelaat te verzorgen met de meest geschikte verzorgingen, crèmes en gewoontes. Aan de slag!

ACNÉ

Terug naar boven