AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP-ENGAGEE_MAINS-AVEC-PLANTULES_2021

A-DERMA, een toegewijd merk

Geëngageerde dermatologie op basis van planten

Al bijna 40 jaar zetten wij ons in voor een unieke aanpak die het beste uit de natuur combineert met de meest geavanceerde wetenschappelijke kennis.

Als voornaamste prioriteit willen we bijdragen tot het welzijn van de fragiele huid.
We streven ernaar om onze impact zo klein mogelijk te houden om zo bij te dragen tot het behoud van de natuur, onze onschatbare hulpbron.
Maar we gaan nog verder door elke dag meer deugdzame dermo-cosmetica te creëren, verankerd in onze Conscious Care* Pierre FABRE.
Bij A-DERMA hebben wij gekozen voor een compromisloos engagement ten opzichte van mens en natuur. We zijn er ons van bewust dat een oprechte aanpak ervoor zorgt dat we nog een lange weg te gaan hebben.

*Nuttige en toegewijde dermo-cosmetica

AD_BABY_ MOTHER-AND-BABY-HANDS_LARGE_2021

Toegewijd
Aan mensen

Wat drijft ons? Elke dag zetten we ons in voor uw welzijn. En voor het welzijn van de fragiele huid, door enerzijds verzorgingsproducten aan te bieden die steeds meer aan hun behoeften zijn aangepast en door anderzijds een totale transparantie te garanderen.
Maar ook voor het welzijn van onze werknemers, de boeren waarmee we samenwerken, onze leveranciers, en de armste en meest kwetsbare bevolkingsgroepen. Wij zijn ervan overtuigd dat vooruitgang en innovatie niet kunnen worden bereikt zonder een diep respect voor de mens te hebben. 

Onze verplichtingen tegenover mensen

Toegewijd 
Aan de natuur

De uitzonderlijke doeltreffendheid van onze producten komt verder uit de natuur. Daarom is het onze plicht om de natuur terug te geven wat zij ons biedt, en nog veel meer. Van de keuze voor biologische landbouw gekoppeld aan agro-ecologie, tot de manier waarop we steeds meer milieuvriendelijke productformules ontwikkelen: we zetten ons in om een strategie en deugdzame partnerschappen uit te bouwen, om zo onze impact op de natuur actief te verminderen.

Onze inzet voor de natuur

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP_AVOINE-PLANTULE-SOLEIL_2021
Terug naar boven