AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_MP_SEMIS-AVOINE_2021

A-DERMA, Laboratoire Dermatologique Végétal

Bijna 40 jaar geleden vond A-DERMA de plantaardige dermatologie uit, een nieuwe manier om de fragiele huid te verzorgen.

Wat als planten de sleutel waren tot de verzorging van elk type fragiele huid? Daarvan waren wij overtuigd toen wij begonnen, in een tijd dat ‘natuurlijkheid’ nog niet in de mode was. Vandaag zijn we daar zeker van, dankzij geavanceerd wetenschappelijk onderzoek dat jaar na jaar een absoluut unieke expertise in planten aanwendt. De kern van al onze producten bestaat uit een uniek actief ingrediënt: witte haver uit de lente, beter bekend als Rhealba®-haver. 

Deze baanbrekende plantaardig-dermatologische benadering zet zich in voor mens en natuur en zorgt ervoor dat de fragiele huid haar evenwicht op natuurlijke wijze kan hervinden.

Ons verhaal

Het begon allemaal in de jaren 70 toen Pierre Fabre, een apotheker uit Castres met een passie voor plantkunde, voor haver koos. Het ging om een vergeten plant die al meer dan drie millennia voor medicinale doeleinden werd gebruikt...
 

ONTDEK ONZE GESCHIEDENIS

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_DP-HISTOIRE_PAIN-LAIT-CARRE_2021 476x476
AD_ROSACEA_WOMEN-EYES-CLOSED_SQUARE_2021 472x472

Ons fundament: Dermatologie
Expertise over de fragiele huid

Als dermatologisch merk dat zich volledig inzet voor de fragiele huid, doen wij geen toegevingen op het gebied van doeltreffendheid of veiligheid. Al onze hygiëne- en verzorgingsproducten worden met volgens dezelfde strenge normen samengesteld. Ze zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de fragiele huid, van baby's tot ouderen, en hebben talrijke medische tests ondergaan om een optimale doeltreffendheid en tolerantie te garanderen. 
 

MEER HIEROVER

Onze aanpak: plantaardig
Expertise over haver

De Rhealba®-haver wordt geteeld volgens de principes van de biologische landbouw, en dat in een korte keten in het zuidwesten van Frankrijk. Zijn uitzonderlijke dermatologische eigenschappen komen samen in al onze producten. Voor deze unieke bron van plantaardige rijkdom, die wij als enigen kweken, zijn 5 patenten geregistreerd. 

Meer hierover

AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_MP-DP_PLANTULE-GOUTTELETTE_2021 472x472

A-DERMA in cijfers

45.000

Partner van meer dan 45.000 artsen wereldwijd*

1/26.000.

Onze Rhealba®-haver wordt geselecteerd uit meer dan 26.000 soorten

100%

Korte keten van het zaad tot het extract van Rhealba®-haver

100%

Made in France

*Aantal dermatologen, kinderartsen en huisartsen dat wereldwijd door de dermatologische laboratoria van A-DERMA wordt bezocht

Wij bieden steeds weer innoverende producten aan die hun actieve bestanddelen aan de natuur ontlenen, waarbij de veiligheid voor de gebruiker, de bescherming van natuurlijke hulpbronnen én het respect voor deze hulpbronnen door onze producenten centraal staan. Dit is de boodschap die we willen overbrengen en waar we de naam ‘Conscious Care’ aan hebben gegeven

Núria Pérez-Cullell
Núria Pérez-CullellAlgemeen directeur van Pierre Fabre Dermo-Cosmetics
AD_WEBSITE_BRAND-PAGE_MP_CONSCIOUS-CARE_2021 472x472

CONSCIOUS CARE

A-DERMA ligt volledig in lijn met de Conscious Care* -aanpak van de Pierre Fabre Group.

De Conscious Care*-aanpak wordt gedeeld door Pierre Fabre en de bijhorende merken en uit zich in de vorm van concrete en tastbare bewijzen en verbintenissen, voor een meer deugdzame dermo-cosmetica. 

*Nuttige en toegewijde dermo-cosmetica

Doe mee met de beweging!

Terug naar boven