AD_WEBSITE_DIAGNOSTIC_LANDING-DESKTOP_2022

Mijn huiddiagnose

Laten we samen ontdekken wat uw gezichtshuid nodig heeft om haar natuurlijke evenwicht opnieuw te vinden, voor een langdurig gevoel van welzijn en comfort. Laten we beginnen?

AD_AVOINE_AVOINE-DANS-CHAMP_CARRE_2022 577x600

Al 40 jaar draagt

A-DERMA zorg voor alle types kwetsbare huid.

Een kwetsbare huid is een huid waarvan het natuurlijke evenwicht is verstoord. De plantaardige dermatologische verzorging van A-DERMA biedt een deskundige en natuurlijke oplossing zodat de huid weer comfortabel aanvoelt en ze zichzelf leert te beschermen. Met enkele vragen kunnen we uw huid beter leren kennen en vervolgens uw persoonlijke huidverzorgingsroutine samenstellen.

Deze huiddiagnose vervangt niet het advies van een gezondheidsdeskundige

Hoe de gezichtsdiagnose precies verloopt

  • Door in slechts enkele klikken de volgende vragen te beantwoorden, kunnen we uw gezichtshuid en haar behoeften beter leren kennen.
  • Nadat we uw huidtype en de belangrijkste behoeften hebben geanalyseerd, ontvangt u onmiddellijk via e-mail de resultaten van uw gezichtsdiagnose.
  • Ontdek uw persoonlijke huidverzorgingsroutine en krijg advies van onze experts over hoe u uw huid elke dag kunt verzorgen.

 De diagnose van uw gezichtshuid is gratis.

Een beoordeling van de gezichtshuid, specifiek ontwikkeld voor een kwetsbare huid 

A-DERMA is een dermatologisch laboratorium dat producten ontwikkelt om alle types kwetsbare huid te verzorgen. Daarom houdt onze diagnose van de gezichtshuid ook rekening met de bijzonderheden van een kwetsbare huid (roodheid, irritatie, eczeem, enz.) om zo een verzorgingsroutine te kunnen ontwikkelen die ervoor zorgt dat de gezichtshuid haar natuurlijke evenwicht opnieuw vindt.

Het is belangrijk om uw huid te reinigen en te verzorgen met de juiste producten. Ontdek de behandelingen die aan uw behoeften voldoen en til uw verzorgingsroutine naar een hoger niveau.

Waarom is het belangrijk uw huidtype te kennen?

Uw huidtype kennen is essentieel om de juiste verzorgingsroutine voor uw huid te vinden. Een bepaald product kan voldoen aan de behoeften van de ene huid, maar het tegenovergestelde effect hebben op een andere huid en deze zelfs nog meer verzwakken. Het is belangrijk om de huid te verwennen, ongeacht het huidtype, maar dan wel met de juiste producten.

Hoe kunnen we de verschillende huidtypes herkennen? 

Er zijn verschillende huidtypes:

  • Normale huid: de huid is egaal, glad en zacht met weinig onvolkomenheden.
  • Gecombineerde tot vette huid: de huid is vet of heeft de neiging te glimmen op de T-zone (voorhoofd, neus, kin), terwijl de rest van de gezichtshuid normaal is.
  • Acnegevoelige huid: de huid is vet met grove poriën. Ze glimt overal en is gevoelig voor oneffenheden, puistjes en mee-eters.
  • Droge tot zeer droge huid: de huid is kwetsbaar, trekkerig en kan oncomfortabel aanvoelen.
  • Droge huid met neiging tot atopie: de huid is droog, jeukt, voelt ruw aan en vertoont rode, droge plekken.

Elke huid is echter uniek en heeft haar eigen problemen (oneffenheden, irritatie, roodheid, enz.). Met onze diagnose kunt u in een paar klikken uw gezichtshuid laten evalueren en uw huidverzorgingsroutine op maat ontdekken.

Terug naar boven