Jeukwerende Crème & Verzorging

Jeukwerende Crème & Verzorging

Uw huid voelt jeukerig aan. U heeft een broze huid die droog is of neigt naar atopie: ontdek de jeukwerende verzorgingsproducten op basis van biologisch geteelde Rhealba® Haver van A-DERMA.

12 Resultaten "Jeukwerende Crème & Verzorging"

Kom meer te weten over huidverzorgingsproducten die jeuk verzachten
Kom meer te weten over huidverzorgingsproducten die jeuk verzachten

Hoe kalmeert u een sterk jeukend gevoel?

Als u hevige jeuk kunt voorkomen, dan is dat beter dan die later te moeten kalmeren! Om het aantal aanvallen van jeukende huid te verminderen, is het belangrijk om verzorgingsproducten voor de huid met atopische neigingen in uw dagelijkse routine op te nemen. 
Wanneer u echter effectief last hebt van jeuk, is het belangrijk om die meteen te verzachten. Ons eerste advies is om de drang om te krabben te weerstaan. Gebruik liever een anti-jeukcrème die u al masserend op de jeukende zones aanbrengt. 
Koude verzacht eveneens het jeukgevoel. Aarzel dus niet om uw verzorgingsproduct in de koelkast te leggen voor een aangenamer gevoel tijdens het aanbrengen. En voor onmiddellijke verlichting gebruikt u een verfrissende en uitermate kalmerende anti-jeukspray. 
Probeer uzelf ook af te leiden van de drang om te krabben door meditatieoefeningen te doen of door uw geest bezig te houden. 
Bent u geïnteresseerd in onze verzachtende huidverzorgingsproducten voor de atopische huid? Ontdek dan Onze verzorgingslijn voor de droge huid met neiging tot atopisch eczeem: EXOMEGA

Terug naar boven