Hydraterende gelaatsverzorgingsproducten

Hydraterende gelaatsverzorgingsproducten

Geef uw fragiele huid de nodige zorg: hydrateren, kalmeren, voeden... Ontdek de hydraterende gelaatsverzorgingsproducten op basis van biologisch geteelde Rhealba® Haver van A-DERMA.

3 Resultaten "Hydraterende gelaatsverzorgingsproducten"

Meer informatie over hydraterende gezichtsverzorging
Meer informatie over hydraterende gezichtsverzorging

Welke crème om uw gezicht te hydrateren?

Is uw huid trekkerig, jeukend, dof en ruw? De hydrolipidenfilm, die de huid beschermt tegen aanvallen van buitenaf (vervuiling, seizoenswisselingen, enz.), is dan zeker aangetast, waardoor de huid niet langer haar natuurlijke vocht kan vasthouden. Daardoor raakt uw huid gedehydrateerd, droog en gevoeliger. Daarom is het een must om dagelijks een hydraterende gezichtscrème aan te brengen die de nodige actieve bestanddelen levert om de huidbarrière te versterken, de huid te hydrateren en weer in balans te brengen. Deze hydraterende verzorging voor het gezicht helpt u om weer een zachte en comfortabele huid te krijgen.

Om aan de behoeften van uw huid te voldoen, is het een must om een hydraterende crème aan te brengen die aangepast is aan uw huidtype. Voor de normale tot gemengde huid kiest u een lichte crème die licht hydrateert. die zorgt voor intense hydratatie en essentiële vetten. En voor een zeer droge huid die trekkerig aanvoelt en jeukt, gebruikt u naast uw crème een verzorgingsproduct dat intensief voedt en beschermt tegen uitdroging.

Ontdek al het advies van onze experts om een fragiele huid te verzorgen.

Hoe hydrateert u de huid van uw gezicht?

Om uw gezicht de hydratatie te bieden die het nodig heeft en de stralende teint die het verdient, moet u dagelijks een hydraterende gezichtsverzorging in uw routine opnemen. Begin met het aanbrengen van een serum op een gereinigde en make-upvrije huid. Dit bereidt de huid voor en versterkt de doeltreffendheid van de hydraterende crème die u vervolgens aanbrengt. De A-DERMA gezichtscrèmes kunt u gebruiken als dag- en nachtcrème.

Naast uw gezichtsverzorgingsroutine helpt voldoende water drinken (1,5 liter per dag) om de diepe laag van de huid te hydrateren. Vergeet niet dat een gezonde voeding ook invloed heeft op uw teint en de kwaliteit van uw huid. Verkies voeding rijk aan vitamine C, vitamine A en omega-3 en plantaardige oliën en oliehoudende zaden.

Als u geïnteresseerd bent in onze hydraterende gezichtsverzorgingsproducten, lees dan meer:

Onze lijn van biologische gezichtsverzorging: Biology

Onze gezichtsverzorgingsproducten voor de droge of zeer droge huid

Terug naar boven