PROTECT AD Zonnecrème SPF50+

Permanent

Beschermt

Deze zonnecrème beschermt de fragiele huid tegen schadelijke effecten van de zon, versterkt de huidbarrière** en helpt de huidcellen te behouden. Ideaal voor de fragiele droge huid met neiging tot atopie.

** Ex vivo test.

Niet geparfumeerd, niet plakkerig, waterbestendig

Milieuvriendelijke filters. Rhealba® haver van biologische teelt.

Tube

Ideaal voor Baby's - Kinderen - Volwassenen

Fototype Alle fototypes van I tot VI

Aangepast Lichaam - gezicht

Huidtype Droge huid die vatbaar is voor atopisch eczeem

Behoefte Zonnebescherming

Gemaakt in Frankrijk

Milieu-impact

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_Emballage_Logo

Verpakking

Recycleerbare verpakking (volgens sorteerinstructies Frankrijk die plaatselijk kunnen verschillen)

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_Fabrication_logo

Productie

Vervaardigd in een ecologisch erkend productievestiging***

gecertificeerde biologische plant

***volgens de ISO 14001-norm of ECOVADIS

Maatschappelijke impact

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_RSE_Logo

Product vervaardigd te Frankrijk

Fair trade gecertificeerde grondstof

Door dit product te kopen, draagt u bij tot de verdere ontplooiing van onze maatschappelijke en milieugerelateerde engagementen:A-Derma

* Steunt de ORGANIC Fair Trade Associatie van Zuidwest-Frankrijk. Deze vereniging bevordert de plaatselijke ...biologische landbouw en zorgt voor de inning en betaling van ontwikkelingssubsidies aan landbouwers die ervoor kiezen biologische praktijken toe te passen.

* Steunt de ‘Eczema Foundation’, een bedrijfsstichting die 100% gericht is op het verlenen van de nodige zorgmiddelen en steun aan de eczeempatiënten en zorgpersoneel.

* Steunt het agroforestryproject ‘Local Climate’, waarbij heggen op het platteland worden aangeplant om koolstof op te slaan en zo de uitstoot van broeikasgassen te neutraliseren, een habitat voor biodiversiteit te bieden, bodemerosie tegen te gaan, de waterkwaliteit in stand te houden, een windbreker te vormen en de omliggende gewassen te beschermen.

* Partner van de ‘League for the Protection of Birds’ (LPO) en het ‘Biodiversity Observatory’ om bij te dragen tot het behoud en de ontwikkeling van de natuur en de biodiversiteit op de site ‘Terre d'Avoine’ (regio Tarn, Frankrijk) waar Rhealba® haverzaden worden geteeld. Onze verbintenissen

AD_WEBSITE_ PDP_OAT_BLOC_2021 477x477

Rhealba®

Haver

uniek in de wereld

De Rhealba Haver® is onze groene schat uit de biologische landbouw met kalmerende en herstellende dermatologische eigenschappen die de huid weer in balans brengen. Dit plantaardige actieve bestanddeel is aanwezig in al onze producten.

RHEALBA® HAVER

Ingrediënten

Ingrediënten

WATER (AQUA). C12-15 ALKYL BENZOATE. METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO]. DIISOPROPYL ADIPATE. PENTAERYTHRITYL TETRACAPRYLATE/TETRACAPRATE. DICAPRYLYL CARBONATE. BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE. DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE. ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE. BUTYLENE GLYCOL. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. POTASSIUM CETYL PHOSPHATE. DECYL GLUCOSIDE. C10-18 TRIGLYCERIDES. GLYCERYL STEARATE. PEG-100 STEARATE. ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. AVENA SATIVA (OAT) SPROUT OIL. BENZOIC ACID. CAPRYLYL GLYCOL. DISODIUM EDTA. GLYCERYL BEHENATE. GLYCERYL DIBEHENATE. PROPYLENE GLYCOL. SODIUM HYDROXIDE. TOCOPHEROL. TOCOPHERYL ACETATE. TRIBEHENIN. XANTHAN GUM

We raden de klanten aan om systematisch de samenstelling van het product te controleren alvorens het te kopen.

Rhealba® Haverolie

Rhealba®-Haverolie

Beschermt en versterkt de kwetsbare, aan de zon blootgestelde huid.

AD_MARINE-ECOSYSTEM_REEF_SQUARE_2021-472-472

Niet-eco-toxische zonnefilters

In het kader van onze eco-verantwoordelijke aanpak hebben wij al onze filters laten evalueren door onafhankelijke laboratoria, die hebben aangetoond dat onze A-DERMA PROTECT-filters geen enkele impact hebben op koraalsoorten, fytoplanktonsoorten of zoöplanktonsoorten. Wetenschappelijke studies over deze belangrijke modellen van mariene biodiversiteit*.  

 

*A-DERMA PROTECT-filters zijn door het Observatoire Océanologique de Banyuls-sur-Mer, een partner van het European Marine Biological Resource Center, getest op 3 belangrijke soorten mariene biodiversiteit – een soort koraal, een soort fytoplankton en een soort zoöplankton – bij concentraties die representatief zijn voor de concentraties die in het milieu voor zonnefilters worden aangetroffen.

Stien, D. et al. A unique approach to monitor stress in coral exposed to emerging pollutants. Scientific Reports 10, 9601 (2020).

https://www.nature.com/articles/s41598-020-66117-3

Thorel, E. et al. Effect of 10 UV Filters on the Brine Shrimp Artemia salina and the Marine Microalga Tetraselmis sp. Toxics 8, 29 (2020).

https://www.mdpi.com/2305-6304/8/2/29

 

Toepassing

Gebruiksfrequentie

Meerdere keren per dag

Aanbrengen vóór blootstelling aan de zon en regelmatig opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het baden of afdrogen en na zweten. Royaal aanbrengen (bijvoorbeeld 2 vingers product op de arm van een volwassene). Een verlaging van deze hoeveelheid verlaagt het beschermingsniveau. Kan worden aangebracht op gezicht en lichaam. Blijf niet te lang in de zon, zelfs niet als u een zonneproduct gebruikt. Te veel zon is gevaarlijk. Onthoud: - Baby's en jonge kinderen niet rechtstreeks blootstellen aan de zon. - Blootstelling vermijden tussen 11.00 en 16.00 uur. - Beschermende kleding gebruiken (hoed, bril, t-shirt). - Contact met de ogen vermijden. - Bij contact met de ogen, goed uitspoelen.

AD_WEBSITE_PICTOS-PROTECT

 Laten we dit niet vergeten:

  • Vermijd blootstelling aan de zon tussen 11.00 en 16.00 uur.
     
  • Stel baby's en jonge kinderen niet bloot aan de zon.
     
  • Gebruik beschermende kleding: hoeden, petten, T-shirts met lange mouwen, zonnebrillen.

Verzorgingsroutine

Reinigen

 Zonnecrème SPF50+
EXOMEGA
Jeukwerende, emolliërende wasolie

Beschermen tegen de zon

 Zonnecrème SPF50+
PROTECT
Zonnecrème SPF50+

In hetzelfde gamma

Terug naar boven