39 Resultaten "Gelaatsverzorgingsproducten"

  • 1 (current)
  • 2
  • 1 (current)
  • 2
Meer informatie over gezichtsverzorging
Meer informatie over gezichtsverzorging

Hoe kiest u een gezichtscrème?

Een gezichtscrème moet geschikt zijn voor uw huidtype. Normaal, droog, vet met neiging tot acne of reactief en rood: elke huid heeft zijn eigen specifieke type crème. U moet uzelf dus goed kennen om een crème te kiezen die aangepast is aan uw gezicht. A-DERMA biedt u enkele tips voor gezichtsverzorging in functie van uw huid.  

Voor de droge en gedehydrateerde huid raden wij een hydraterende of zelfs een voedende crème aan als de huid erg droog is.

Een droge huid met neiging tot atopisch eczeem heeft het meeste baat bij een specifieke gezichtscrème, zoals een verzachtende crème. 

Als uw huid de neiging heeft rood te worden of reactief is en warm wordt, is een dermatologische hydraterende en verzachtende gezichtscrème nodig om de dagelijkse roodheid en het ongemak doeltreffend aan te pakken.

En voor de huid met neiging tot acne is het belangrijk een gezichtscrème te kiezen die zwarte puntjes en puistjes helpt verminderen, de huid hydrateert en matteert.

In ieder geval moet u deze gezichtscrèmes één keer per dag aanbrengen, of meer indien nodig, op een goed gereinigde huid met een aan het huidtype aangepaste hygiëne.

A-DERMA producten: het dermatologische merk, gezicht, gespecialiseerd in de fragiele huid

De producten van A-DERMA, gespecialiseerd in de fragiele huid, stellen haver centraal in dermatologie voor gezicht en lichaam. Al onze producten zijn dermatologisch getest om een hoge doeltreffendheid en optimale tolerantie te garanderen. Van baby's tot ouderen, elke kwetsbare huid heeft zijn eigen specifieke noden. Onze missie is om hen op de meest natuurlijke manier te verzorgen.

Daarom gebruiken wij Rhealba® Haver, geteeld in de biologische landbouw, waarvan de uitzonderlijke dermatologische eigenschappen in al onze producten zitten. Rhealba® Haver bevat actieve moleculen met unieke dermatologische eigenschappen voor gezicht en lichaam. Dit prachtige geschenk van de natuur is 6 keer gepatenteerd en helpt de kwetsbare huid in hoge mate te verzachten, te herstellen en in balans te brengen.

Als u geïnteresseerd bent in onze gezichtscrèmes, ontdek dan ook :

Ons Biology assortiement voor gelaatsverzorging

Onze gecertificeerde biologische gelaatsverzorging

 

 

Terug naar boven