Biologisch gecertificeerde verzorgingsproducten voor het gelaat

Biologisch gecertificeerde verzorgingsproducten voor het gelaat

Ontdek de eerste biologische en dermatologische gelaatsverzorgingsproducten die COSMOS ORGANIC-gecertificeerd zijn door ECOCERT. Deze producten zijn ongeparfumeerd en werden getest onder dermatologisch en oftalmologisch toezicht.

10 Resultaten "Biologisch gecertificeerde verzorgingsproducten voor het gelaat"

Meer informatie over gecertificeerde biologische gezichtsverzorging
Meer informatie over gecertificeerde biologische gezichtsverzorging

Welke huidtypes hebben baat bij biologische gezichtsverzorging? 

Biologische gezichtsverzorging is een goede oplossing om een fragiel huid te verzorgen, of u nu een normale huid, een droge huid of een gemengde huid heeft. De biologische certificering van biologische cosmetica garandeert dat ten minste 95% van de plantaardige ingrediënten in het gebruikte gezichtsverzorgingsproduct zijn geteeld volgens de regels van de biologische landbouw.
Een biologisch product waarborgt dat de ingrediënten voor 95 tot 100% natuurlijk zijn en niet voortkomen uit de petrochemie (minder dan 2%), wat betekent dat ze de fragiele huid respecteren. Biologische huidverzorgingsproducten bestaan grotendeels uit natuurlijke ingrediënten en zijn toch doeltreffend. Ze dragen niet alleen zorg voor uw gezicht, maar worden ook geproduceerd volgens een specifiek procédé dat bijdraagt aan het behoud van het milieu. 

Welke biologische producten voor het gezicht?

Bent u overtuigd van het gebruik van biologische producten? In het assortiment BIOLOGY , ontworpen volgens de regels van de biologische cosmetica, vindt u een set biologisch-gecertificeerde gezichtsverzorgingsproducten terug die deel uitmaken van een complete gezichtsverzorgingsroutine. De gezichtsverzorgingsproducten van de BIOLOGY-lijn zijn niet alleen biologisch gecertificeerd, maar ook getest onder dermatologisch en oftalmologisch toezicht, waarbij ook de reactie van de huid met neiging tot allergie werd nagegaan om zo optimale tolerantie voor de meest gevoelige huid te garanderen. De biologisch-gecertificeerde crèmes en gezichtsverzorgingsproducten uit het BIOLOGY-assortiment zijn parfumvrij en bevatten een minimum aan ingrediënten. Een biologisch-gecertificeerde gezichtscrème voor een gehydrateerde huid, een reinigingsmelk, een reinigingswater, maar ook verzorging tegen roodheid, kalmerende of voedende verzorging, en nog zoveel meer. Tal van specifieke verzorgingsproducten om in te spelen op de verschillende behoeften van een gevoelige huid.

Terug naar boven