AD_SCARS-SCAR-MASSAGE_LARGE_2021
Samenvatting van het dossier

Wat u moet weten om een litteken te vervagen

De huid is nooit vies van een beetje hulp om er op haar best uit te zien. Vooral als het gaat om genezing! Het is waar dat uw huid zichzelf kan herstellen, maar als u lelijke sporen wilt voorkomen, kunt u haar een waardevol handje toesteken. Het geheim? Uw huid masseren! 

Waarom mijn litteken masseren?

Omdat het een twee-in-een bonus is voor uw huid. Door te masseren, verbetert u de soepelheid van de huid. De massage vermindert pijnlijke gewaarwordingen en bezorgt u een gevoel van welzijn. Een litteken masseren is ook de garantie dat het minder zichtbaar zal zijn. 

Hoe masseert u een litteken?

Klaar om te masseren? Niets is makkelijker, in minder dan twee minuten bent u een echte expert in littekenmassage:

  1. Breng uw specifieke verzorging aan op het litteken en masseer de zone cirkelvormige bewegingen, drukkend met uw wijs- en middelvinger.
  2. Knijp het litteken tussen uw vingers en til het voorzichtig op om te proberen de huid los te maken.
  3. Pas de palpeer-/roltechniek toe op het litteken door in de huid te knijpen en het tussen uw vingers te rollen.
     

Hoe vaak moet het litteken worden gemasseerd?

Voor het beste resultaat is twee keer per dag, 2 tot 3 minuten per keer ideaal. Een klein momentje alleen voor u, geniet ervan...

Om dit niet te vergeten, kunt u een waarschuwing instellen op uw smartphone! Uw huid zal u er dankbaar voor zijn.
 

Welke verzorging om het litteken te masseren?

Een verzorging speciaal voor massage! Een olie-textuur maakt de massage gemakkelijker uit te voeren, het beste is een gel-olietextuur die het mogelijk maakt het product snel uit te smeren, zonder dat dit uitloopt zoals een klassieke olie. Bovendien wordt dit na een tijdje vloeibaar en duurt dit lang genoeg voor de massage. Een specifieke verzorging werkt tegen vlekken, door de huid te hydrateren en bruine vlekken te voorkomen, maar ook door haar te kalmeren.

De gebruikte verzorging houdt uw huid ook goed gehydrateerd en vochtig, wat een must is voor een goede genezing! Een goede genezing betekent minder sporen.
 

Als de massage pijn doet, moet ik dan doorgaan?

Als het pijn doet, is de druk te groot. Een zachte, langzame massage is het beste: u kunt zich tijdens de massage een beetje ongemakkelijk voelen. Als de pijn te groot is, aarzel dan niet om de duur van de massage en de druk te verminderen.

EPITHELIAL A.H

Massagegel-olie

Deze massagegel-olie wordt tweemaal per dag aangebracht en helpt de zichtbaarheid van sporen van wonden * en striemen te vervagen.

* Open wonden die weer zijn dichtgegroeid.

EPITHELIALE A.H Gel-Olie voor Massage
EPITHELIAL A.H

AD_WEBSITE_PICTO_BLOC-PUSH-ARTICLE_2021

Om een stapje verder te gaan 

Meer advies voor de fragiele huid
 

AD_WEBSITE_ PDP_OAT_BLOC_2021 477x477

Rhealba Haver® uniek in de wereld

Rhealba Haver®, onze schat uit de biologische landbouw, is het plantaardige actieve bestanddeel met evenwicht herstellende, kalmerende en reparerende dermatologische eigenschappen, aanwezig in al onze producten. 

RHEALBA® HAVER

Terug naar boven