EXOMEGA

EXOMEGA

Voor de droge huid met neiging tot atopisch eczeem

7 Resultaten

Meer informatie over het assortiment
Meer informatie over het assortiment

Hoe gebruikt u EXOMEGA producten?

Het anti-jeuk emolliërend assortiment van EXOMEGA verzorgingsproducten kalmeert het gevoel van jeuk, helpt opflakkeringen te spreiden en vermindert de roodheid van droge huid met neiging tot atopisch eczeem.
Bij regelmatig gebruik, dag na dag, wordt de huidbarrière versterkt en de droge huid met neiging tot atopisch eczeem gekalmeerd. 

 

Een emolliërend product voor atopisch eczeem biedt de huid comfort, vermindert droogte en voorkomt dagelijks krabben. 

Voor een optimale doeltreffendheid en om herhaling van opflakkeringen te voorkomen, raden wij u aan om één of twee keer per dag een emolliërende crème te gebruiken. Maar in het geval van de emolliërende verzorgingsproducten van EXOMEGA volstaat één enkele toepassing om een drievoudig kalmerend effect te hebben. 
Voordat u de emolliërende crème aanbrengt, reinigt u de huid met een reinigingsproduct dat geschikt is voor de droge huid met neiging tot atopisch eczeem. 
Verwarm deze emolliërende crème tussen uw handen en breng hem zachtjes aan met brede streken.

Ontdek de emolliërende verzorgingsproducten voor lichaam en gelaat van EXOMEGA die inspelen op alle behoeften van de droge huid met neiging tot atopisch eczeem, zoals de emolliërende crème, balsem, melk of emolliërende spray. En niet te vergeten de anti-jeuk emolliërende reinigingsproducten, zoals de Reinigingsolie, de Emolliërende Schuimende Gel of de Reinigingsgel voor haar en lichaam. 
Het EXOMEGA assortiement is geschikt voor het hele gezin, van baby's tot volwassenen.

Welke crème voor atopisch eczeem? 

Atopisch eczeem of atopische dermatitis is een huidaandoening die chronische jeuk veroorzaakt. Het treft vooral zuigelingen en kinderen, maar de symptomen kunnen ook bij tieners en volwassenen voorkomen. Leer meer over atopische dermatitis dankzij ons deskundig advies.

Om de symptomen van een huid met neiging tot atopisch eczeem te kalmeren, heeft de huid vooral een emolliërende crème nodig. Niet alle emolliërende crèmes zijn gelijk. Sommige zijn door dermatologen erkend als emolliërend+, zoals de EXOMEGA lijn 
De emolliërende anti-jeuk crème uit de EXOMEGA lijn met Rhealba® haver bevat 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en is niet geparfumeerd. Deze kan worden aangebracht vanaf de geboorte. 

Als u geïnteresseerd bent in ons Exomega assortiment, zie ook:

Verzorging voor atopisch eczeem

Emolliërende verzorging

Terug naar boven