PROTECT Zonnemelk SPF50+

Permanent

Beschermt

Deze zonnemelk beschermt de fragiele huid tegen de schadelijke effecten van de zon, versterkt de huidbarrière** en helpt de huidcellen te beschermen.

Lichtjes geparfumeerd, niet plakkerig, waterbestendig

Milieuvriendelijke filters. Rhealba® haver van biologische teelt.

Tube

Ideaal voor Volwassenen

Fototype Alle fototypes van I tot VI

Aangepast Lichaam - gezicht

Huidtype Gevoelige huid

Behoefte Zonnebescherming - Zonnebescherming

Gemaakt in Frankrijk

AD_WEBSITE_ PDP_OAT_BLOC_2021 577x577 bloc avoine

Rhealba®

Haver

uniek in de wereld

De Rhealba Haver® is onze groene schat uit de biologische landbouw met kalmerende en herstellende dermatologische eigenschappen die de huid weer in balans brengen. Dit plantaardige actieve bestanddeel is aanwezig in al onze producten.

RHEALBA® HAVER

Ingrediënten

Ingrediënten

WATER (AQUA). C12-15 ALKYL BENZOATE. DICAPRYLYL CARBONATE. METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO]. GLYCERIN. BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE. DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE. DIISOPROPYL ADIPATE. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. CETEARYL ISONONANOATE. LAURYL GLUCOSIDE. POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE. DECYL GLUCOSIDE. C10-18 TRIGLYCERIDES. AVENA SATIVA (OAT) SPROUT OIL. BENZOIC ACID. CAPRYLYL GLYCOL. CITRIC ACID. DISODIUM EDTA. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL BEHENATE. GLYCERYL DIBEHENATE. POLYACRYLATE-13. POLYISOBUTENE. POLYSORBATE 20. PROPYLENE GLYCOL. SORBITAN ISOSTEARATE. TOCOPHEROL. TOCOPHERYL ACETATE. TRIBEHENIN. XANTHAN GUM

We raden de klanten aan om systematisch de samenstelling van het product te controleren alvorens het te kopen.

Rhealba® Haverolie

Rhealba®-Haverolie

Beschermt en versterkt de kwetsbare, aan de zon blootgestelde huid.

AD_MARINE-ECOSYSTEM_REEF_SQUARE_2021-472-472

Niet-eco-toxische zonnefilters

In het kader van onze eco-verantwoordelijke aanpak hebben wij al onze filters laten evalueren door onafhankelijke laboratoria, die hebben aangetoond dat onze A-DERMA PROTECT-filters geen enkele impact hebben op koraalsoorten, fytoplanktonsoorten of zoöplanktonsoorten. Wetenschappelijke studies over deze belangrijke modellen van mariene biodiversiteit*.         

*A-DERMA PROTECT-filters zijn door het Observatoire Océanologique de Banyuls-sur-Mer, een partner van het European Marine Biological Resource Center, getest op 3 belangrijke soorten mariene biodiversiteit – een soort koraal, een soort fytoplankton en een soort zoöplankton – bij concentraties die representatief zijn voor de concentraties die in het milieu voor zonnefilters worden aangetroffen. 
 Stien, D. et al. A unique approach to monitor stress in coral exposed to emerging pollutants. Scientific Reports 10, 9601 (2020). 
https://www.nature.com/articles/s41598-020-66117-3

Thorel, E. et al. Effect of 10 UV Filters on the Brine Shrimp Artemia salina and the Marine Microalga Tetraselmis sp. Toxics 8, 29 (2020).
https://www.mdpi.com/2305-6304/8/2/29

 

Toepassing

Gebruiksfrequentie

Meerdere keren per dag

Aanbrengen vóór blootstelling aan de zon en regelmatig opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na zwemmen of afdrogen en na zweten. Royaal aanbrengen (bijvoorbeeld 2 vingers product voor de hoeveelheid huid van 1 arm). Een verlaging van deze hoeveelheid verlaagt het beschermingsniveau. Blijf niet te lang in de zon, zelfs niet als u zonnebescherming gebruikt. Te veel zon is gevaarlijk. Ontoud: - Baby's en jonge kinderen niet blootstellen aan de zon. - Blootstelling vermijden tussen 11 en 16 uur. - Beschermende kleding gebruiken (hoeden, brillen, t-shirts). - Contact met de ogen vermijden. - Bij contact met de ogen, grondig spoelen.

AD_WEBSITE_PICTOS-PROTECT

 Laten we dit niet vergeten:

  • Vermijd blootstelling aan de zon tussen 11.00 en 16.00 uur.
     
  • Stel baby's en jonge kinderen niet bloot aan de zon.
     
  • Gebruik beschermende kleding: hoeden, petten, T-shirts met lange mouwen, zonnebrillen.

Veelgestelde vragen

SPF staat voor ‘Sun Protection Factor’, oftewel de zonbeschermingsfactor.
Het geeft de mate van bescherming aan van een zonbeschermingsproduct. Het is evenredig met het percentage UV-stralen dat door het product wordt geabsorbeerd. Hoe hoger de waarde, hoe hoger de bescherming tegen UV-straling (ultraviolette straling van de zon die schadelijke gevolgen kan hebben voor de huid).

Absoluut! De zon heeft vertraagde oxidatieve effecten en de cellulaire aanvallen blijven voortduren, zelfs na blootstelling aan de zon. De beste manier om dit vertraagde effect tegen te gaan, is door te hydrateren. De formule van onze PROTECT AH Herstellende Melk met antioxiderende werking is bijzonder geschikt om de huid intensief te hydrateren na blootstelling aan de zon.

Nee, onze producten worden niet op dieren getest. Dierproeven voor cosmetische producten zijn sinds 2004 verboden in de Europese Unie. Sinds 2013 zijn ze ook verboden voor de ingrediënten die gebruikt worden om deze producten te ontwikkelen.
Al sinds 1995 maken we gebruik van innovatieve modellen waarbij we de huid hebben gereconstrueerd, een ongeziene aanpak die onze pionierspositie bevestigt. Zo kunnen we de veiligheid en doeltreffendheid van onze producten waarborgen alvorens in-vivo tests op vrijwilligers uit te voeren. Deze tests worden vervolgens uitgevoerd onder dermatologisch toezicht.

Terug naar boven