Emolliërende verzorgingsproducten

Verlicht de jeuk van uw droge huid met neiging tot atopie met de emolliërende verzorgingsproducten met Rhealba® Haver van A-DERMA, uitsluitend op biologische wijze geteeld. Balsem, crème, melk of emolliërende spray: kies de textuur die aangepast is aan de behoeften van uw huid.

10 Resultaten "Emolliërende verzorgingsproducten"

Meer informatie over emolliërende verzorgingsproducten
Meer informatie over emolliërende verzorgingsproducten

Hoe gebruikt u een emolliërende crème?

 

Een emolliërende crème vlakt de irritatiepieken uit en verlicht de droge, kwetsbare en geïrriteerde huid die door atopisch eczeem wordt veroorzaakt. Om de behandeling zo efficiënt mogelijk te maken, dient de emolliërende crème volgens de regels gebruikt te worden. 
De emolliërende crème moet deel uitmaken van uw verzorgingsroutine en dagelijks worden aangebracht (een of twee keer per dag). Dit geldt zelfs tijdens de rustfases.
U brengt uw emolliërende balsem het best aan op een schone huid na het wassen met lauw water (zo wordt de huid niet aangetast door te warm water). Doe dit met een ultrazacht weekmakend reinigingsproduct zonder zeep, zoals een emolliërende olie.
Zorg dat uw handen schoon zijn voordat u het product aanbrengt. Neem vervolgens een ruime hoeveelheid crème. Verwarm de crème in uw handen en masseer deze met grote bewegingen in uw huid. De voedende emolliërende crème wordt op het hele lichaam en het gezicht aangebracht. Wacht tot het product volledig in de huid is ingetrokken voordat u zich aankleedt. 
 

Hoe kalmeert u een sterk jeukend gevoel?

 

Probeer een sterke jeuk te voorkomen in plaats van ze te kalmeren! Om het aantal aanvallen van jeukende huid te verminderen, is het belangrijk om verzorgingsproducten voor de huid met atopische neigingen op te nemen in uw dagelijkse routine. 
Wanneer u echter last hebt van jeuk is het belangrijk om die jeuk meteen te verzachten. Ons eerste advies is om de drang om te krabben te weerstaan. Gebruik eerder een anti-jeukcrème die u al masserend op de jeukende zones aanbrengt. 
Koude verzacht eveneens het jeukgevoel. Aarzel dus niet om uw verzorgingsproduct in de koelkast te leggen voor een aangenamer gevoel tijdens het aanbrengen. En voor onmiddellijke verlichting gebruikt u een verfrissende en uitermate kalmerende anti-jeukspray.
Probeer uzelf ook af te leiden van de drang om te krabben door meditatieoefeningen te doen of door uw geest bezig te houden.
Ontdek al ons deskundig advies om uw jeuk te verlichten.

Interesse in onze verzachtende verzorgingsproducten? Bekijk ook:

Onze huidverzorgingproducten voor de droge huid met neiging tot atopisch eczeem: Exomega

Terug naar boven